Nanoneedling Wat is Nanoneedling?  

Nanoneedling is Microneelding met nano-naaldjes. Deze nanonaaldjes zijn zeer dun en slechts 0.2 mm lang. Tijdens Microneedling worden de lippen en het orbitale deel van de ogen (waar zich geen bot onder bevindt) vermeden. De naaldjes van de 12-naaldkop zijn te dik voor het weefsel direct onder het oog en de lippen. Rondom de ogen is de huid het dunst en zeer gevoelig. Om schade aan de ogen en ondiep liggend weefsel te voorkomen worden de nano-naaldjes ingezet. Deze kunnen veilig onder het oog gebruikt worden. Op de lippen kunnen de nano-naaldjes ook gebruikt worden, zeker wanneer liplijntjes doorlopen in de lip zelf. Het gebruik van de 12-naaldkop op de lippen zonder verdoving wordt afgeraden.   

Collageen  

Microneedling richt zich met name op collageenprocessen. Omdat Microneedling zich richt op dieper gelegen huidlagen, worden collageenprocessen geactiveerd en gestimuleerd. Bij collageen-opbouw houden we daarom een interval van 28 dagen aan, om alle collageenprocessen optimaal af te ronden (bij littekencollageen-afbraak is dit 14 dagen).   

Nanoneedling stimuleert geen collageenprocessen, daarom kan de behandeling met een interval van minimaal 7 dagen toegepast worden. Er kan dus geen extra lipvolume (collageen-toename) bereikt worden met nanoneedling, maar wel een gladdere huidtextuur en meer stevigheid door de toename van  

huidcellen. Nanoneedling stimuleert tevens de aanmaak van meer huidcellen (versteviging van de opperhuid en gladder huidoppervlak) en lymfeprocessen (vochtafvoer).   

Nanoneedling van de lippen  

Nanoneedling van de lippen verstevigt de lippen en verbetert de huidtextuur van de lippen, deze worden gladder en beter doorbloedt. Omdat er geen collageenprocessen geactiveerd worden met Nanoneedling kan geen extra lipvolume bereikt worden met nanoneedling, zoals bijvoorbeeld het geval is bij fillers. Het resultaat houdt ca. 3-4 weken. De lippen kunnen in de dagen na de behandeling droger aanvoelen door de versnelde celdeling, dit is goed te behandelen met de Organic Lip Balm.   

Deze behandeling is los te boeken in combinatie met een gezichtsbehandeling naar keuze.  

Nanoneedling eye & lip treatment meerprijs van €15,-

 
E-mailen
Bellen
Instagram