ANTI - REDNESS TREATMENT   

Een milde, effectieve behandeling die je huid verlichting geeft bij gevoeligheden en roodheid. De reactiviteit van je huid wordt vermindert. Je ervaart ontspanning, comfort en verfrissing. Zo wordt je huid weer in balans gebracht en bouwen we samen met jou een gezonde en sterke huid op!  

Anti-redness treatment is een uitgebreide gezichtsbehandeling waarbij huidverbetering van de gevoelige huid centraal staat. Hierbij zal gebruik worden gemaakt van lichttherapie. de behandeling wordt verrijkt met een ontspannende nekmassage.


Voordelen voor de huid:     

• Overdadige warmte neemt af en de huid voelt heerlijk fris en gekalmeerd aan.  

• De vochtbalans wordt geoptimaliseerd.  

• De bloedcirculatie wordt tot rust gebracht.  

• Versterkt haarvaatjes.  

• Versterkt en verstevigt de huid.  

• Stimuleert de celstofwisseling. 


de behandeling is geschikt voor deze huidtypes:

Gevoelige / Gestreste huid, Vette huid, Normale huid, Gecombineerde huid, Droge huid, Zonverbrande huid.


* Bioptron lichttherapie is klinisch bewezen en gecertificeerd voor de medische behandeling van dermatologische aandoeningen en huidproblemen zoals Acne, Rosacea, Psoriasis, Herpes en onstekingen bij volwassenen en kinderen. Bioptron werkt op een natuurlijke manier door het natuurlijk herstellend vermogen van het lichaam te ondersteunen en zo zijn eigen genezingskracht vrij te geven. Het licht van de Bioptron is veilig en dringt diep door in de huid. Het licht is effectief bij bacteriën die  uitbraken veroorzaken en helpt daarnaast bij het verbeteren van overblijvende littekens als gevolg van diverse huidaandoeningen.

Wanneer het Bioptron apparaat wordt gehouden boven het huidoppervlak, dringt de energie van het licht veilig door de huid en onderliggende weefsels. Dit stimuleert de regeratieve en herstellende processen in de huid. De behandelingen zijn volledig pijnloos.


De behandeling zal volledig aangepast worden aan de huidconditie.

Behandeltijd: ± 90 minuten 


€ 79,95


 
E-mailen
Bellen
Instagram