The best foundation you can wear

is glowing healthy skin

Deze behandeling is ideaal voor de actieve en passieve (acne littekens) acne huid

 

IK SKIN PERFECTION PEEL SYSTEM

Het Ik Skin Perfection Peel System bestaat uit een uniek peeling systeem. 

Door laag op laag te werken met een unieke combinatie van zuren, wordt een milde, intensieve of zeer intensieve peeling gecreëerd.

Dit Peel System is onderscheidend doordat de huid niet onnodig wordt beschadigd. De intensiviteit wordt volledig afgestemd op de wensen van de huid. Het Peel System is hierdoor heel toegankelijk en in te zetten bij verschillende indicaties, zelfs bij de gevoelige huid.

De actieve werkstoffen dringen diep door in de huid en ze zijn in staat de huid te regenereren en onregelmatigheden, veroudering en huidproblemen bij de bron aan te pakken.

Met milde en effectieve zuren wordt er, afhankelijk van jouw type acne, een doelgericht acneprogramma opgesteld. Hiermee wordt jouw huid gereguleerd en zullen imperfecties verminderen. Ook krijg je tips over voeding, lifestyle en thuisverzorging.

 IK Skin Perfection heeft 2 intensieve acnebehandelingen samengesteld:

1. IK Skin & Acne Pumpkin Program (75 min), actieve acne
2. IK Skin & Acne Organic Peel Program (75 min), passieve acne/ acne littekens
 

De effecten van de SKIN & ACNE behandeling
• Remt de talgproductie af
• Verminderd de verdikking van de bovenste huidlaag waardoor poriën minder snel verstoppen
• Desinfecteert, vermindert en remt de ontstekingen af
• Stimuleert doorbloeding en celvernieuwing waardoor het huidoppervlak frisser, gladder en egaler wordt
• Verfijnt de huidstructuur
• Verkleint het risico op littekenvorming 

1. IK Skin & Acne Pumpkin Program € 75 ,-

Behandeling voor de actieve acne

 • Huidanalyse
 • Reiniging
 • Reinigingsapparatuur aangepast op de huidconditie
 • Peeling step 1 Organic Acid
 • Onzuiverheden verwijderen: poriën zuiveren, behandelen van puistjes, meëters en oneffenheden.
 • Op de huid afgestemd masker i.c.m. Salicyl Acid
 • Peeling step 2b Organic Pumpkin
 • Peeling step 3 Organic Neutralizer
 • Serum afgestemd op huidtype i.c.m. Jade roller
 • Oog, Lip & Dag verzorging met Sun SPF50
 • Voeding- en lifestyle advies

2. IK Skin & Acne Organic Peel Program € 75,-

Behandeling voor de passieve acne/ acne littekens

 • Huidanalyse
 • Reiniging
 • Reinigingsapparatuur aangepast op de huidconditie
 • Peeling step 1 Organic Acid
 • Onzuiverheden verwijderen
 • Peeling step 2a Organic Gommage
 • Op de huid afgestemd masker i.c.m. Glycol Acid
 • Peeling step 3 Organic Neutralizer
 • Serum afgestemd op huidtype i.c.m. deep tissue massage
 • Oog, Lip & Dag verzorging met Sun SPF50
 • Voeding- en lifestyle advies

In de behandeling wordt er gebruik gemaakt van verschillende zuren. Hieronder vindt je meer uitleg daarover. 

Ik peeling step 1 Organic Acid: 
Met AHA Glycolzuur 8% en een P.H van 3.0. Dit is de meest effectieve AHA zuur die wordt gewonnen uit suikerriet. Glycolzuur heeft de kleinste moleculaire structuur waardoor deze diep in de huid kan doordringen. Het werkt keratolytisch, huid verdunnend en stimuleert de productie van collageen en elastine. De huidstructuur wordt verbetert doordat de celdeling gestimuleerd wordt. Grove poriën en oppervlakkige pigmentvlekken worden minder zichtbaar. De huid wordt meer elastisch, gladder, steviger en is beter in staat om zijn eigen vocht vast te houden. 

Ik peeling step 2A Organic Gommage:
Deze peeling wordt ingezet bij de passieve acne. 
Fytinezuur afkomstig uit Rijstzemelen. In Japan worden rijstzemelen al jarenlang toegepast in cosmetica vanwege de vermeende verjongende werking. Dit buitenvliesje van de rijstkorrel bevat namelijk niet alleen wax-rijke olie, maar ook B-vitaminen en fytinezuur, dat de 
huidvernieuwing zou stimuleren. De zemelen kunnen ook worden gebruikt als milde scrub. Extract van rijst bevat veel peptiden (eiwitsoorten) en antioxidanten en biedt de huid directe en langdurige hydratatie. Door de aanmaak van het in de hoornlaag van de huid aanwezige filaggrine te stimuleren wordt de barrièrefunctie van de huid versterkt, de hoornlaag gehydrateerd houdt en de aanmaak van collageen stimuleert. 

Ik peeling step 2B Organic Pumpkin: 
Deze peeling wordt ingezet bij de actieve acne. 
Enzymatische peeling die de hoornlaag verdunt en is gemaakt van Pompoenenzymen en Salix alba (een vorm van salicylzuur) De pompoenenzymen werken stimulerend op het celvernieuwingsproces, verfijnt poriën en verminderd het risico op littekens. Het bevat een hoge dosering antioxidanten. Salix Alba BHA werkt antibacterieel op de twee bacteriën die acne veroorzaken, het dringt dus door tot in de poriën. Door een unieke combinatie van werkstoffen is de peeling in te zetten bij verschillende indicaties van acne. 

Ik peeling step 3 Organic Neutralizer:
Deze peeling heeft een basische samenstelling en herstelt de ph waarde van de huid en is op basis van Hyaluron en Vitamine E. Hierdoor stoppen de AHA zuren uit de vorige peeling en zal de lipidenlaag van de huid zich herstellen. De huid zal weer geneutraliseerd worden tot een P.H van 5.5

Glycol acid:
Met 15% Glycolzuur. Een 100% effectieve manier om de huid een gladde en frisse uitstraling te geven! GLYCOL ACID + is geschikt voor de zonbeschadigde, onzuivere, rijpe en grauwe huid. De huid houdt het vocht beter vast en maakt oppervlakkige pigmentvlekken minder zichtbaar. Het voorkomt verstoppingen van de talgklieren en stimuleert de vorming van elastine en collageen. 

Salicyl acid:
Met 2% Salicylzuur. Dé oplossing voor de onzuivere en gevoelige huid. Salicylzuur dringt diep door in de poriën en lost daar opgehoopt talg op. Het is de beste oplossing tegen onzuiverheden. SALICYL ACID + werkt ontstekingsremmend en zorgt in no time voor een mooi en stralend uiterlijk. 

In de producten worden alleen 100% pure, organische, natuurlijke ingrediënten gebruikt. Om een gezonde huid te krijgen en te behouden moet de huid kunnen ademen, en niet belast worden met synthetische stoffen en allergenen. De peelings van IK Skin Perfection bevat daarom geen belastende stoffen. 

NOTE!

-      Direct na de behandeling kan de huid er licht rood uitzien, maar dat zal snel afnemen
-      Direct na de behandeling kunnen de dagelijkse werkzaamheden hervat worden
-     1 uur na de behandeling mag er weer make-up worden aangebracht

-      De klant zal haar/zijn huid goed moeten beschermen met de SUN SPF 50+, bij zonnig weer ieder uur aanbrengen! 

Om acne goed te kunnen behandelen zijn er meerdere behandelingen nodig. Het herstellen van de acne heeft tijd nodig. Hoeveel behandelingen er daadwerkelijk nodig zijn hangt af van de aard en ernst van de acne en het gewenste effect. Ook is de thuisbehandeling van essentieel belang. Daarom adviseer ik u een kuur van minimaal 4 behandelingen (1 keer per 1 a 2 weken)

• SKIN & ACNE PUMPKIN KUUR PROGRAM
Deze kuur (4 x 75 minuten) bestaat uit vier behandelingen; | € 300,-* 

• SKIN & ACNE ORGANIC PEEL KUUR PROGRAM
Deze kuur (4 x 75 minuten) bestaat uit vier behandelingen; | € 300,- * 

* bij aanvang van de kuur het volledige bedrag voldoen, krijgt u gratis een Glycol Acid of  Salicyl Acid.   

Q&A

Wat is fruitzuurpeeling?
Een fruitzuurpeeling is een peeling die de bovenste laag van de huid verweekt. Doordat de dode huidcellen niet meer samenplakken, gaat de huid versneld afschilferen. In de diepere huidlagen wordt de productie van collageen- en elastinevezels geactiveerd waardoor de huid gladder, voller en egaler wordt.

Door het afschilferen van de dode huidcellen worden poriën niet meer afgesloten waardoor talgkliertjes minder snel zullen verstoppen en minder snel gaan ontsteken. Daarnaast heeft fruitzuur ook een ontstekingsremmende werking waardoor het uitermate geschikt is om verschillende vormen van acne te behandelen. De verhoogde celdeling leidt verder tot een versnelde afschilfering van de met pigment gevulde opperhuidcellen, wat een blekend effect heeft.

In de peelingen die Healthy Skin Salon gebruikt zitten onder andere salicylzuur (komt voor in onder andere wilgenbast, bepaalde soorten fruit, moerasspirea en sommige cactussen) Pompoenenzymen, Fytinezuur (afkomstig van rijstzemelen) en glycolzuur (wordt verkregen uit suikerriet). Zoals u leest zijn deze ingrediënten op natuurlijke basis.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?
Tijdens de behandeling zal uw huid eerst gereinigd worden. De ogen worden afgedekt met watjes en de peeling wordt aangebracht op het gezicht en eventueel de hals. Wanneer de peeling op de huid aangebracht wordt, zal dit branderig en jeukend voelen. De huid zal misschien wat rood gaan worden. Afhankelijk van de reactie zal de fruitzuur na enkele minuten verwijderd worden, en kan na een paar behandelingen opgebouwd worden.

Hoe ziet de huid na de behandeling eruit?
Eventuele roodheden verdwijnen binnen één tot twee dagen, soms zelfs al na enkele uren. De huid zal verder niet gaan afschilferen, u kunt dus gewoon de komende dagen normaal over straat lopen.

De behandelde huid is gevoelig voor zonlicht omdat het nog 2 a 3 weken actief is in de huid. Stel daarom de huid tot drie weken na de laatste behandeling zo min mogelijk bloot aan UV straling (zowel zon als zonnebank). Gebruik ook altijd een SPF van minimaal 30!

Wat voor een resultaat wordt er behaald?
Het resultaat van de behandeling is afhankelijk van de indicatie. Over het algemeen ziet de huid er gladder en gezonder uit, worden donkere verkleuringen opgebleekt en zullen ontstekingen van de huid verminderen.


Gemiddeld zullen er 3 tot 5 behandelingen nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken.  

Het beste resultaat bereiken we in kuurverband van 4 tot 6 weken iedere week 1 behandeling en thuis de huid onderhouden met Glycol/Salicyl Acid+. Deze is te koop in de salon of bij een kuur behandeling met korting te bestellen.

Voor meer informatie kunt u het beste  contact opnemen zodat we een behandelplan samen kunnen stellen.

 
E-mailen
Bellen
Instagram