The best foundation you can wear

is glowing healthy skin

ANTI - REDNESS TREATMENT   

Een milde, effectieve behandeling die je huid verlichting biedt bij gevoeligheden en roodheid. De reactiviteit van je huid wordt vermindert. Je ervaart ontspanning, comfort en verfrissing. Zo wordt je huid weer in balans gebracht en bouwen we samen met jou een gezonde en sterke huid op!  

Deze behandeling bestaat uit:  

Huidanalyse  

Reiniging  

Lichttherapie*

Bioactive L-ascorbinezuur

Destress peel off mask

Een uniek Peel Off masker op basis van algenextracten, Epicalmin en Aloë Vera. Deze mooie combinatie van hoogwaardige werkstoffen zorgt voor een milde, verkoelende en heerlijk verfrissende werking. Dankzij het huidherstellende vermogen en de kalmerende werking op de bloedcirculatie ziet de huid er na de behandeling uitgerust en zichtbaar verfrist uit en voelt fluweelzacht aan.     

Voordelen voor de huid:     

• Overdadige warmte neemt af en de huid voelt heerlijk fris en gekalmeerd aan.  

• De vochtbalans wordt geoptimaliseerd.  

• De bloedcirculatie wordt tot rust gebracht.  

• Versterkt haarvaatjes.  

• Versterkt en verstevigt de huid.  

• Stimuleert de celstofwisseling. 

Massage van nek en schouders  

Serum Infusion  

Dagverzorging  

Huidadvies  

Prijs: € 75,-


* Bioptron lichttherapie is klinisch bewezen en gecertificeerd voor de medische behandeling van dermatologische aandoeningen en huidproblemen zoals Acne, Rosacea, Psoriasis, Herpes en onstekingen bij volwassenen en kinderen. Bioptron werkt op een natuurlijke manier door het natuurlijk herstellend vermogen van het lichaam te ondersteunen en zo zijn eigen genezingskracht vrij te geven. Het licht van de Bioptron is veilig en dringt diep door in de huid. Het licht is effectief bij bacteriën die  uitbraken veroorzaken en helpt daarnaast bij het verbeteren van overblijvende littekens als gevolg van diverse huidaandoeningen.

Wanneer het Bioptron apparaat wordt gehouden boven het huidoppervlak, dringt de energie van het licht veilig door de huid en onderliggende weefsels. Dit stimuleert de regeratieve en herstellende processen in de huid. De behandelingen zijn volledig pijnloos.

Uiteraard zal de behandeling aangepast worden aan de huidconditie. Het kan dus zijn dat bepaalde onderdelen worden vervangen door dergelijke producten of handelingen. Met altijd als doel; huidverbetering de realiseren. 
E-mailen
Bellen
Instagram