The best foundation you can wear is glowing healthy skin

Manieren om je goed te voelen (en voor jezelf te zorgen) deze herfst  

 


Het is een seizoen voor verandering, een seizoen voor een nieuw begin (een seizoen voor pumpkin spice). Naarmate de bladeren beginnen te veranderen en overal om ons heen vallen, geloven we dat dit seizoen een geweldige kans is om een stap terug te doen en je eigen zelfzorgroutine opnieuw te evalueren.  

Vraag jij je af hoe je dat kunt doen?  Dit zijn eenvoudige manieren om je dit najaar goed te voelen, terwijl je plezier hebt en geniet van het seizoen!  

Steek een herfstkaars aan

Geur is een krachtige trigger voor geheugen en emotie. En passend is geur een van de beste dingen van de herfst. Er zijn zoveel warme geuren om uit te kiezen. Dus ga je gang, kies je favoriete kaars, steek hem aan en leun achterover en ontspan terwijl de herfstgeur je huis omhult.  

Als je je ontspant terwijl je de kaars ruikt, zul je waarschijnlijk die geur gaan associëren met die kalme gevoelens. Op die manier kun je dezelfde kaars uitschakelen als je je gestrest of overweldigd voelt.  

Omdat mijn missie is om het milieu zo min mogelijk te belasten, raad ik je zeker aan op zoek te gaan naar kaarsen gemaakt van biologische bijenwas natuurlijke palmwax of soja- voor een veganistische optie- met een lont van katoen of cellulose.Koop hier de Enchanting Blushy Candle


De herfst is een perfecte tijd van het jaar om je schoonheidsroutine te veranderen. We associëren het koele weer met donkere juweeltinten, krachtige lipkleuren en een frisse huid. Voor dat laatste kan ik de Hydrawear 12HR Liquid Foundation aanbevelen. Het zit vol met vochtinbrengende en vullende hyaluronzuur, waardoor je huid een mooie, dewy glow krijgt die de hele dag aanhoudt.  


Koop hier de Hydrawear 12HR Liquid Foundation


Soms kan zelfs het omschakelen van je routine voldoende zijn om dingen op een rijtje te zetten. Als je normaal gesproken een wenkbrauwpotlood gebruikt, probeer dan een crème voor een gedurfdere look (onze Couture Brow Pomade is een geweldige om te beginnen - plus de vitamine E in de formule bevordert een vollere, gezondere wenkbrauwen!).  

Koop hier de brow pommadeGeniet van het weer met een training in de buitenlucht

Frisse lucht is echt een natuurlijke remedie - voor zoveel dingen. Een stressvolle dag kan bijvoorbeeld verholpen worden met zoiets eenvoudigs als een wandeling om de hoek.  

Het frisse en verfrissende weer van de herfst is ideaal voor een leuke training. Als het een zonnige dag buiten is, probeer dan een wandeling door je buurt te maken. Probeer erachter te komen of er buiten workoutlessen in je gemeenschap zijn - stel je voor dat je yoga doet in de koele lucht!  

Probeer een herfstrecept  

Net als geur, is het proeven van iets lekkers een geweldige manier om zowel je ziel als je maag te voeden. Er zijn zoveel heerlijke smaken te associëren met herfst - zelfs verder dan pompoen! We hebben het over stevige soepen, gebakken taarten, plus seizoensfruit zoals appels en veenbessen.   

Hoewel het gemakkelijk is om koken als een karwei te beschouwen, kan het juist een ontspannen moment zijn. Denk er eens over na hoe je met afzonderlijke ingrediënten van dit seizoen een perfect zelf samengesteld gerecht kunt maken.

Probeer tijd vrij te maken om een ​​nieuw herfstrecept te bereiden, of het nu gaat om een ​​partij pompoenbrood of een pot (vegan)kippensoep koken. Als je je daarop concentreert, kun je stress en angst opzij zetten en je alleen richten op het hakken, schillen en roeren voor je. De heerlijke beloning op het einde? Nog een bonus!  

Boek een foodconsult voor recepten en tips voor een mooie huid.Neem de veranderende bladeren op  

Herfst is een tijd van verandering, zeker, maar het is zeker een mooie! Het wisselen van de bladeren duurt slechts een paar weken per seizoen, en het is een van die vluchtige momenten in de natuur die zo gemakkelijk kan zijn om te vergeten.  

Maak dit seizoen tijd om echt te genieten van een van de mooiste dingen die de natuur te bieden heeft - Bewonder de kracht van de natuur! Maak een boswandeling of geniet van een park vol met deze mooie gekleurde bladeren!   

 
E-mailen
Bellen
Instagram