The best foundation you can wear is glowing healthy skin

Herken jij dit?  

Een vochtarme huid.  

Jouw huid voelt trekkerig aan en ziet het eruit als craquelé.  

Maar weet jij dat, dat helemaal niet normaal is?  

Als jouw huidconditie optimaal is, voelt het niet trekkerig na het douchen of reinigen.  

Als je ervoor wilt zorgen dat de hydratatie van jou huid op peil blijft, is het belangrijk om op je voedselinname te letten.

Onze huid is het grootste orgaan. Maar deze komt vaak op de laatste plaats als het gaat om energietoevoer. Daarom doe je er goed aan om zuivere voedingstoffen in te nemen. Zodat andere organen in ons lichaam niet onnodig belast worden en teveel aandacht op zich nemen.

Voedingsmiddelen die bijdragen aan een goede hydratatie:

·        Water: ons lichaam bestaat uit water. En al onze organen hebben water nodig op te kunnen functioneren. Het helpt om afvalstoffen af te voeren. En het helpt bij de vertering, de opname en de verdere verwerking van voedsel.

·        Komkommer: deze sappige vrucht bevat o.a. vitamine c, kalium, silicum en helpt de huid te kalmeren en hydrateren (bij voorkeur met schil opeten)

·        Lijnzaadolie: door de essentiële vetzuren werkt deze olie ontstekingsremmend en brengt, onder andere, de vochtgehalte op peil. HYDRATEREN MET COSMETICA


Hyaluronzuur  

Hyaluronzuur of HA zoals je het misschien wel eens hoort, is momenteel een behoorlijk bruisend ingrediënt in de cosmetica branche. Hoewel de naam zuur bevat, is het een van de zachtste, huidverzachtende moisturizers die je op je huid kunt aanbrengen.  

Wat is hyaluronzuur precies? In eenvoudige woorden is het een zure verbinding die van nature in het hele lichaam voorkomt, meestal op het oppervlak van je huid en je ogen. En wat doet het? De moleculen worden aangetrokken door water. Het werkt als kleine sponsjes in de huid. 

Wanneer hyaluronzuur in je huid smelt via een product zoals een serum, vochtinbrengende crème of een soort cosmetica, wordt het gevuld met watercellen in de lucht (als sponsjes) Wat op zijn beurt je huidcellen voller maakt. Het kan fijne lijntjes en rimpels helpen verminderen, wat resulteert in een algeheel gladdere en jeugdige teint. Bovendien houdt het je huid veel langer gehydrateerd, dus het is echt een geweldig ingrediënt om te gebruiken tijdens de koude wintermaanden of wanneer je op reis bent (in droge vliegtuigcabines.)  

Wetenschappelijke studies hebben ook aangetoond dat hyaluronzuur een aantal huidverzorgingsvoordelen heeft die verder gaan dan alleen hydratatie. De verbinding kan de productie van collageen helpen stimuleren, waardoor de elasticiteit van jouw huid toeneemt. Het werkt ook als een krachtige antioxidant die vrije radicalen en schadelijke milieueffecten bestrijdt - denk aan schade door UV-zonlicht en luchtvervuiling, twee dingen die beslist niet goed zijn voor je huid. Het heeft zelfs antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen, wat betekent dat het bij langdurig gebruik kan helpen bij het genezen van acne, puistjes en andere roodheid veroorzakende irritaties.  

Tijdens de mircroneedling en vele andere behandelingen van Healthy Skin Salon, wordt er onder andere zelfs gebruik gemaakt van hyaluronzuur.

Bij Emani is het toegevoegd in de make-up producten.

Typ in de zoekfunctie van mijn webshop eens: ´ Hyaluron ´ in. En zie aan welke producten dit deze krachtige moisturizer toegevoegd is.

Zoals je merkt, is hyaluronzuur een ongelooflijk krachtig huidverzorgingsingrediënt.  (wie houdt er niet van een beetje extra boost?). 


Deze foundation blijft 12 uur of langer zitten  

Dus, is hyaluronzuur iets voor jou? Het antwoord is ... hoogstwaarschijnlijk wel! Omdat het van nature in je hele lichaam voorkomt, is het veilig te gebruiken op vrijwel elk huidtype. Als je een bijzonder droge huid hebt, zul je zeker de meeste voordelen ervan ervaren!  

Nu je volledig op de hoogte bent van de wonderen van hyaluronzuur, hoop ik dat je het eens gaat proberen.

Klik op de buttons om naar de producten te gaan:

HYAMAX+
HYALURON+
HYDRAWEAR foundation
 
E-mailen
Bellen
Instagram